Plaže u Crnoj Gori Najlepših 10 plaža Crne Gore

Pet plaža u Crnoj Gori koje su među najlepšima u Evropi, a malo ko za njih zna

Ulcinj takođe nudi mnogo zabavnih aktivnosti za decu, kao što su iznajmljivanje bicikla i vožnja kajakom. Ovo mesto smešteno je na obali Jadranskog mora i nudi divne peščane plaže, restorane i kafiće s predivnim pogledom na more, kao i mnogo zabavnih aktivnosti za decu. Plaža peščane plaže u crnoj gori se nalazi se u blizini Ulcinja, a okružena je maslinicima i borovom šumom. Plaža je idealna za one koji žele da izbegnu gužvu i uživaju u prekrasnom krajoliku. Plaža u Buljaricama je duga preko 2200 metara i spada u jednu od najdužih i najlepših na crnogorskom primorju.

Ova plaža se nalazi u neposrednoj blizini Petrovca, a posebno je popularna jer je jedna od retkih peskovitih na crnogorskoj obali. Ušuškana je u zalivu između dva rta i okružena netaknutom prirodom i šumom čempresa i borova. Znate da se plave zastave viore na plažama koje su najčistije.

Plaža Mogren

Ipak, nekako su najčešće reztervisane za turiste, jer lokalci znaju mnogo više kul mesta gde mogu da se rashlade i to da bude sve nekako intimnije. Velika plaža takođe nudi sadržaje kao što su tereni, igrališta, barovi i restorani na plaži, obezbeđujući udobno i prijatno iskustvo za sve. Nalazi se u sastavu Velike peščane plaže, na njenom šestom kilometru, u pravcu reke Bojane.

px;’>

Čudna bića preplavila Jadransko more: Izazivaju peckanje ili svrab, ima ih u ovim krajevima – Telegraf.rs

Čudna bića preplavila Jadransko more: Izazivaju peckanje ili svrab, ima ih u ovim krajevima.

Posted: Thu, 27 Jul 2023 07:00:00 GMT [source]

Scroll to Top